Fotoresor till natur och kultur som ger dig unika upplevelser och bilder!

Fotoresor till natur och kultur

Välkommen till inNature West och fotoresor till natur och kultur. Här hittar du resorna som går till platser dit inte den vanlige turisten hittar. Genom att boka resan hos oss har du bestämt dig för att ge dig upplevelser utöver det vanliga. Samtidigt kan du vara förvissad om att resorna betyder något för någon annan också.

Våra resmål är noga utvalda och vårt besök gynnar människorna som bor och verkar i närområdet. Genom att våra reseledare har unika erfarenheter av länderna, naturen och människorna på resmålen får du största möjliga behållning av din resa.

Givetvis jobbar vi med ekoturism, men vi vill gärna gå ännu lite längre i vår strävan att göra tillvaron lite bättre för dem vi besöker.

Våra resor bygger på unika upplevelser och om du inte är en hängiven fotograf är du naturligtvis ändå varmt välkommen. Du kommer definitivt att få med dig minst lika många minnen för livet som den deltagare som fotograferar hela tiden.

Läs mer här om varför du ska resa med oss.

Nyheter

Irland till våren

November 11, 2018

Häng med till härliga västra Irland i vår! Möt landskapet där atlantens vågor slår in mot klipporna, upplev Arran Islands med sina stengärdesgårdar, bli hänryckt av spontan Irländsk musik, fotografera den unika växtligheten i the Burren och bergen och sjöarna i Connemara.

Det finns bara 2 platser kvar. Senaste bokning 1 december!

Rumänien 2019 klart!

November 07, 2018

Nu har vi klart med en ny resa till Rumänien i september nästa år! Följ med och ta del av naturen och livet i Transsylvanien. Upplev landsbygdens gästvänlighet och bergens mäktighet med möten du aldrig glömmer!

Ses vi i Vårgårda?

October 21, 2018

Fredagen den 2:e och lördagen den 3:e november är det åter dags för Naturfotofestivalen i Vårgårda. Massor med intressanta föreläsare och på lördag är det fabrikantutställning. Då finns jag givetvis på plats med mina fotoresor. Välkommen att hälsa på i min monter! Kanske någon ny resa att längta efter?

Ecuador, landet vid ekvatorn

August 28, 2018

Det finns fortfarande möjlighet för två personer att få uppleva Ecuadors biologiska och kulturella mångfald. Men det börjar bli bråttom! Senast 30 september måste vi ha din bokning. Läs mer om resan här.

Se ett bildspel från resan 2015 här!

Fotodagar i Falkenberg

June 27, 2018

Välkommen till Falkenbergs fotodagar lördag den 30 juni och söndag 1 juli. Falkenbergs fotoklubb har hand om evenemanget "Fotografi Falkenberg". Kom gärna förbi och prata fotoresor i min monter. Det blir också en massa härliga föreläsningar. Jag kommer att på lördag prata om och visa bilder från Irland.

Läs mer omfotodagarna här!

Två platser till Ecuador!

June 14, 2018

Vi har fått två återbud på Ecuadorresan i januari. Nu har du chansen att hänga med på  ditt livs fotoäventyr. Amazonas artrika djungler, molregnskogen med sitt rika fågelliv på Andernas sluttning, lokal indianmarknad, unika järnvägen till DevilsNose, fågelliv i Guayasflodens delta, tillverkning av panamahattar, besök hos lokala hantverkare, Stilla Havs-kusten och mycket mera.

Resan bidrar till att hjälpa fattiga bybor i området Valdivia med sjukvård, skolgång etc.

1 / 2

Please reload

© Fokus Fotoresor, Ågerup 202, 243 92 Höör        

info@fokusfotoresor.se, +46 (0)730 662 007

  • Facebook