Nepal – en resa till kontraster

Resan planeras klart när tillräckligt antal intresserade finns.

Det är nu viktigare än någonsin att åka till Nepal så att landet får igång sin turistnäring som är en stor inkomstkälla för människorna här.  Så kom med och upplev en fotoresa du sent ska glömma! Besök kända men också mindre kända platser där du ges möjlighet att ta unika bilder.

Jordbävningen i april 2015 satte djupa spår i landet med ca 9000 döda och mångfalt fler skadade. Hela byar raserades och människorna har det svårt. Genom att resa till Nepal och använda deras tjänster hjälper vi till att få landet på fötter igen samtidigt som vi får oförglömliga upplevelser med oss hem.

Säkerheten

Vi kommer att lägga otroligt stor vikt vid säkerheten på resan. Vår kontakt i Nepal kommer att se till att både transporter och boende sker på ett säkert sätt. Det är viktigt att komma ihåg att det inte är överallt som jordbävningen drabbat landet och det kommer att finnas goda möjligheter att uppleva detta fantastiska land med dess rika natur och underbara människor.

Stöd den drabbade byn Tinghare

Vill du hjälpa till med en slant som går oavkortat till insatser för att bygga upp byn igen är du välkommen att kontakta oss på info(at)innature.eu så får du ett kontonummer där du kan sätta in ditt bidrag.

Titta gärna in här på vår guide och researrangörs hemsida (bara på tyska, men han pratar flytande engelska)

Copyright inNature West, Velingstorpsvägen 21, 511 56 Kinna,          Besök gärna min hemsida om projektet med jätteträd. Klicka här.

tel. +4632035300