Fotoresa till Ecuador 8-28 januari 2021

En riktig drömresa där vi under 21 dagar guidas av Jan Smedmyr med stor erfarenhet av landet där han bott i 10 år. Jan har skräddarsytt en resa för oss som ger tid till att fotografera den unika naturen och kulturen i landet.

Vi kommer att tillbringa 5 dagar i Amazonas djungel och Cuyabeno Wildlife Reserve med unika möjligheter att fotografera djuren där och även besöka lokala indianstammar i djungeln.

Vi besöker Bellavista Cloud Forest Reserve med över 300 olika fågelarter. En lokal marknad i en liten by erbjuder unika fotomöjligheter och en cykeltur utan att trampa från 4800 meter 50 km nerför genom småbyar och förbi hänförande utsikter blir oförglömliga upplevelser.

Du får också åka tåg till Devil’s Nose på ett riktigt mästerverk  till järnvägsbygge! Cajas National Park är ett område med massor av småsjöar, klippor och skogar som du får besöka. Besök vid en fiskeby Volcanocircuit vid kusten och i en by där den berömda Panamahatten tillverkas, termiska bad och staden Guayaquil står också på programmet.

Fotoguide: Gert Olsson med mångårig erfarenhet av fotoutbildningar, visar hur du gör för att få dina bilder så som du vill ha dom. Du får under resan lära dig hur dina landskapsbilder får den rätta känslan, vad du ska tänka på vid djurfotografering, hur du närmar dig lokalbefolkningen och mycket, mycket mer.

Resan arrangeras i samarbete med Futuro Valdivia. Överskottet från resan går oavkortat till organisationens sociala arbete bland barn och ungdom och utsatta människor i Valdiviaregionen i Ecuador. Läs mer här om Futuro Valdivia.

Copyright inNature West, Velingstorpsvägen 21, 511 56 Kinna,          Besök gärna min hemsida om projektet med jätteträd. Klicka här.

tel. +4632035300